Bitels per a nadons tanca l’any esgotant entrades al Casino Aliança Poblenou

El passat 18 i 19 de desembre Bitels per a nadons va tornar a Barcelona en la seva cita nadalenca anual i no podria haver tingut millor acollida; 7 funcions amb totes les sessions esgotades, el públic dempeus, felicitacions i les ganes del públic i companyia de compartir espai.

Dos dies, set funcions i més de 800 espectadors que van ballar i van cantar al ritme de les melodies de The Beatles.

Estàs són algunes de les opinions dels espectadors.

Preciós espectacle per a nadons
“Ens ha encantat! Sens dubte és un espectacle preciós per a nens de totes les edats. El nostre nadó encara és petit per a interactuar amb els artistes, però ens encantarà repetir quan sigui una mica més gran i pugui gaudir-lo encara més. Gràcies per la gran feina que feu i tant de bo us tinguem aviat de nou per Barcelona.”

Sandra – 19/12/2021

Fantàstic
“Portem al nostre fill de 8 mesos i li va encantar, va estar molt atent i feliç. És molt bonic que els petits puguin entrar en l’escenari lliurement. Tornarem l’any que ve, ja més gran perquè el gaudeixi d’una altra manera diferent”

Natalia – 19/12/2021

Ja era hora!
“Per fi un espectacle per a nadons! Que els pares tenim ganes de divertir-nos i els nadons també =D Música de qualitat amb un tracte exquisit. Recomanable 100%.”

Elena – 24/12/2021

Un espectacle preciós fet amb molt de talent
“Ens va agradar moltíssim, els músics són excel·lents i la possibilitat que donen als nens i nenes d’interactuar amb ells i moure’s amb llibertat està molt encertada. Al nostre nen d’un any li va encantar!!!”

Esther – 20/12/2021

Fantàstic concert
“Ens ho hem passat genial i sobretot el nen. No parava de ballar i interactuar. Els músics molt bé i molt professionals, gràcies!”

Anna – 18/12/2021

Genial!
“Molt divertit i professional, molt bones adaptacions dels temes amb pocs instruments, ideal per a petits i grans!”

Pep – 20/12/2021