Bitels per a nadons inicia gira 2020 en el Teatre Arniches (Alacant)

Bitels per a nadons inicia la seva nova gira per a 2020, obrint temporada al Teatre Arniches dins del marc  ‘Som menuts’, un cicle centrat en les arts escèniques per a la primera infància. L’acolliment no va ser tan sols per part del públic alacantí, sinó que espectadors d’altres ciutats pròximes, com València, Benidorm, Elche o Altea es van acostar al teatre per conèixer a La petita malumaluga, que presentava proposta a la ciutat mediterrània per primera vegada.

La premsa presenta així a la companyia:

Elperiòdic:

“El Institut Valencià de Cultura obre la temporada a Alacant amb Bitels per a nadons, de La petita malugaluma. Segons la coordinadora territorial del Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, ha explicat que Bitels per a nadons és un espectacle tendre, sensible alhora que divertit i interessant per als nadons, però també per als adults que els acompanyen. Sobre la companyia La petita malumaluga, Garijo ha més afegeix que ‘encaixa perfectament amb la programació del Teatre Arniches per la seva innovació, compromís i qualitat escènica'”.

 

 

 

 

Alicante Plaza:

“Màgia, teatre inclusiu i ofertes per a diverses edats en la programació 2020 del Arniches. Alicia Garijo, delegada del IVC a Alacant: el dia 12, un concert tributo a The Beatles, orientat cap a bebès: ‘La petita malumaluga porta molt anys especialitzada en aquesta mena de teatre, per la qual cosa no hi ha dubte de la qualitat de la companyia’, comenta”.

 

 

 

Actualitat Valenciana:

“El IVC obre la temporada a Alacant amb Bitels per a bebès, de La petita malugaluma. La companyia arriba a Alacant per primera vegada, les seves produccions han estat presentades en alguns dels teatres, fires i festivals més rellevants de l’escena internacional”.

No comments yet

Your
comment