Vuit anys amb vosaltres

A La petita malumaluga portem vuit anys acostant a la primera infància i adults projectes artístics respectuosos amb llenguatges provocativament no infantilitzats. Durant aquests vuit anys hem presentat les nostres produccions en un gran nombre de ciutats, països i fins i tot continents diferents. En l’actualitat comptem amb cinc produccions, les quals transmeten diverses sensacions i busquen provocar una cosa diferent.

En primer lloc, trobem Bitels per a nadons, la festa en la qual els més petits i les seves famílies poden homenatjar la banda The Beatles, els nadons poden interactuar lliurement amb els intèrprets, cantar, ballar i jugar mentre els pares canten, ballen i gaudeixen amb els seus fills les cançons universals de The Beatles.

La següent producció presentada per la companyia és My baby is a queen, que reflexiona sobre la discapacitat i el gènere. Amb quatre ballarins i tres músics en escena la proposta radicalment interactiva, ens anima a qüestionar i reflexionar sobre la diferència i com la mirem.

Seguim amb la producció en la qual dansa, teatre i tecnologia es donen la mà, La lluna en un pot (un espectacle incomprès) ens convida a realitzar un viatge delicat cap als racons emocionals més profunds de la lluna.

Arribem així a l’espectacle més intimista i poètic de la companyia, 30 elefants sota un paraigua, en el qual el moviment, la narració i la música acompanyen a nadons i adults al mut de les emocions.

Finalment, trobem l’última producció realitzada fins ara per La petita malumaluga, Núvols amb bebès, en la qual, a través de la percussió, els clàssics del jazz, el vers i la narració es convida a adults i bebès a realitzar un viatge cap al món dels núvols, els trons, la pluja i la terra, descobrint els seus sons i melodies.

Després d’aquests anys només podem dir gràcies, això és només el principi!