Teatro Español i Naves del Matadero aposten per Bob Marley for babies

Després de l’estrena el mes de juliol passat al Festival Grec amb totes les entrades esgotades, Bob Marley for babies empaqueta tota la seva escenografia i aterra a les Naves del Matadero (Teatro Español) per a iniciar la temporada 2021/2022.

L’espectacle s’ha pogut gaudir durant 3 setmanes (18 funcions); els dissabtes i diumenges a les 17.00, 18.15 i 19.30 hores, de l’11 fins al 26 de setembre. Bob Marley for babies va esgotar totes les entrades a inicis de setembre, mostra del gran acolliment que ha tingut la peça.

Mostra d’això en són les dues ressenyes a la premsa de la peça.

“[…] L’ideari de La petita malumaluga, que no rebutja els discursos polítics ni les postures socials, neix d’una mirada crítica al que usualment es fa per a nens. Per això les seves creacions es desmarquen molt clarament dels clixés. I això és el que sorprèn. […]”. El País (veure noticia aquí)

“[…] La Petita Malumaluga entaula un diàleg de tu a tu amb els nadons, es col·loca a la mateixa alçada, tractant-los com a ciutadans dels nostres dies, posant-los en un univers gens infantilitzat, que és més aviat sofisticat, elegant i visualment potent però molt estricte i poc permissiu amb els convencionalismes habituals […]” Susy Q (veure noticia aquí)

Bob Marley for babies és una creació coproduïda per dues de les institucions més rellevants de l’estat: Festival Grec de Barcelona i Teatre Español/Naves del Matadero de Madrid. Una conjunció de forces inusual en l’escena familiar.

No comments yet

Your
comment