Somni d’una nit de Nadal

Bitels per a nadons torna a Barcelona després de fer temporada en el Teatre Nacional de Catalunya i realitzar una gira internacional de més de tres anys. Torna al Teatre Casino d’Aliança Poblenou. L’acolliment no ha pogut ser millor: amb totes les entrades esgotades, un públic entusiasta i una ciutat amb ganes de tornar a compartir amb La petita malumaluga.

Dos dies, vuit funcions i més de mil espectadors que van ballar, van cantar i van somiar al ritme de la banda més popular de Liverpool.

L’aposta va ser tot un èxit. Aquí l’opinió del públic:

Un espectacle fantàstic per grans i petits
Ha estat un concert molt i molt bonic, amb bona música en directe, una presentació acurada dels instruments, una ambientació senzilla i acollidora, participació activa dels més menuts, … Ha estat un regal molt bonic! Una mica curt pel nostre gust, però adequat a les diverses edats. Gràcies artistes!

Judit, 27 de desembre de 2019

Repetim

Amb el nostre primer fill Bruno (6 anys) ens van sorprendre ja fa uns anys i aquest cop amb la petita de 2 anys també. Enhorabona molt bona feina!

Berta , 28 de desembre de 2019

Fantàstic!

Passem una estona súper agradable. A la nostra filla de 2 anys, li va encantar. Al cap de pocs minuts, ja es va aixecar i va sortir a la pista a ballar i interactuar amb la música. Se’ns va passar molt ràpid! Molt recomanable. Felicitats, La petita malumaluga!
Gloria, 28 de desembre de 2019
Sensacional
No sols la música ha estat genial, la posada en escena, la sensibilitat dels músics, el permetre participar als nadons en tot moment. Repetirem segur quan tornin!
Blanca, 28 de desembre de 2019
Una experiència divertida
El temps es passa volant i els nens s’ho passen de meravella. Es nota que posen passió en el que fan i sens dubte ho recomanaria i repetiria!
Pablo, 28 de desembre de 2019

Fantàstic!
Un espectacle dinàmic, musicalment excel•lent i amb intèrprets que conviden a fer sentir nadons i adults com a casa: amb els tempos, la no estridencia i la delicadesa pels petits, i la necessària pausa pels adults que redescobrim Beatles, en bona companyia. GRACIES 🙂

Cristina, 28 de desembre de 2019

Per repetir!
Espectacle molt professional, atractiu per a petits i grans. Ens va agradar tant que se’ns va fer curt i tot!! 100% recomanable!

Laia, 29 de desembre de 2019

Com sempre, genial!
Espectacle alternatiu pels més petits! Per ensenyar cultura i art lluny dels classics.

Mariona, 29 de desembre de 2019

Per a disfrutar en familia
Tant els nadons com els pares poden disfrutar d’un espectacle 100% recomanable. Repetirem.

Xavi, 29 de desembre de 2019

Genial!
Vaig anar amb 2 nens, de 21 mesos i 3 anys i s’ho van passar genial. Aconsegueixen que els nens estiguin pendents durant tot l’espectacle i hi participin i disfrutin molt. Dels espectacles més macos als que hem anat. Molt recomanable.

Mireia, 30 de desembre de 2019

No comments yet

Your
comment