La petita
MALUMALUGA

La petita malumaluga és una companyia integrada per ballarins i músics especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons, la primera infància i les seves famílies.

Apostem per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Les seves produccions han estat presentades a Xina, Noruega, Regne Unit, França, Dinamarca, Hong-Kong, Taiwan, Finlàndia i Macao, a alguns dels teatres, fires i festivals més rellevants de l’escena internacional: Teatre Nacional de Catalunya, Teatro Español de Madrid, Mercat de les Flors de Barcelona, Festival Grec, Shanghai Children’s Art Theatre, Festpillene Bergen International Festival (Noruega), National Kaohsiung Center for the Arts – Weiwuying (Taiwan), International Arts Carnival (Hong Kong), Macao Cultural Centre i Dansa València. Les creacions de la companyia han estat recomanades per la Red de Teatros i nominades finalistes als Premis Max i als Premis Butaca.


Contemporary arts for contemporary babies, children and adults.

ALBERT VILÀ I EVA VILAMITJANA

Eva Vilamitjana (ballarina i coreògrafa) i Albert Vilà (músic), creen la companyia al 2011. Tots dos compten amb una llarga trajectòria internacional prèvia. A més, tenen una gran experiència en el camp pedagògic.

Col·laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure …) i tenen una llarga experiència liderant sessions de team building amb tambors i drum circles per al sector corporatiu i educatiu.

En el terreny interpretatiu han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors … i col·laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, Nats Nus, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière…

Apostem per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies

Treballa amb nosaltres!