La petita
MALUMALUGA

La petita malumaluga és una companyia integrada per ballarins i músics especialitzada en propostes d’arts escèniques per a bebès, primera infància i les seves famílies. Apostem per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Al llarg dels anys, hem proporcionat una visió única de les arts per als més petits i les seves famílies mitjançant creacions innovadores i produccions sofisticades i de gran escala.

La companyia ha actuat en alguns dels festivals, espais i mercats d’arts escèniques més rellevants del panorama internacional. Per a molts d’ells ha estat la primera vegada que incloïen una producció per a bebès, primera infància i les seves famílies en les seves programacions.

Hem col·laborat amb: Festival Internacional de Bergen (Noruega), Shangai Children Art’s Theatre (Xina), Festival Grec (Barcelona), Centre Nacional de Kaohsiung per a les Arts Weiwuying (Taiwan), Festival Boing (Regne Unit), Le Carré Blanc (França), Mercat dels Flors (Barcelona), Teatro Español (Madrid), Centre Cultural Macao (Macao), Fira d’Arts Escèniques de Shangai – SPAF (Xina), Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona)… I pròximament estarem a The Nordic House in the Faroe Islands (Illes Fèroe), Youth Theatre en el marc del European Spring, International Theatre Festival – (Arkhangelsk, Rússia), Zorlu PSM en el marc del İstanbul Müzik Festivali’yle (Istanbul, Turquia), Mierscher Kulturhaus de Mersch (Luxemburg), Randers Teater i Teatret Gruppe (Dinamarca)…

Des de la nostra primera producció el 2009 hem creat 10 produccions, girat per 15 països, sumat gairebé un milió d’espectadors a tot el món i rebut una resposta excepcional de públic, crítica i professionals que ens han considerat com un dels referents internacionals en el nostre camp.


Contemporary arts for contemporary babies, children and adults.

ALBERT VILÀ I EVA VILAMITJANA

Eva Vilamitjana (ballarina i coreògrafa) i Albert Vilà (músic), creen la companyia al 2011. Tots dos compten amb una llarga trajectòria internacional prèvia. A més, tenen una gran experiència en el camp pedagògic.

Col·laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure …) i tenen una llarga experiència liderant sessions de team building amb tambors i drum circles per al sector corporatiu i educatiu.

En el terreny interpretatiu han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors … i col·laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, Nats Nus, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière…

Apostem per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies

Treballa amb nosaltres!