La petita malumaluga fa temporada al Teatre Nacional de Catalunya amb la seva última creació “My baby is a queen”.

Estrenada el juliol passat al Mercat dels Flors, dins del marc del Festival Grec de Barcelona, My baby is a queen és l’última peça creada per Albert Vilà i Eva Vilamitjana, els directors de La petita malumaluga.

Els crítics reben així la proposta, que va esgotar totes les entrades al TNC:

“La Petita Malamaluga fa un espectacle més sensorial que amb «Bítels per a nadons» que se centrava més en l’amansiment dels reis de la casa a través de la música. Aquí sembla que pretenen que els petits espectadors agafin confiança en l’escenari i els quedi en l’encara dèbil memòria algun rastre que després fructifiqui quan comencin a pensar què volen ser quan siguin grans.”

Andreu Sotorra

“Espontanis i innocents, els menuts envaeixen literalment l’escenari atrets pel magnetisme de l’acció. Una disbauxa per a ells que es converteix en delit pels pares respectius i en cert patiment pel públic aliè que veu com la dansa queda relegada a l’atenció perquè ningú prengui mal. D’aquí el “caos organitzat”. […] Malgrat els infants corrent, badant i investigant al seu costat, els ballarins mostren taules i una gran sensibilitat per continuar el seu gest, sempre tou i delicat. A prova de nadons.”

Núria Cañamares

“La petita malumaluga ha volgut fer un espectacle total, completant el quadre, duplicant el nombre d’intèrprets (que són multitud pels repartiments habituals dels espectacles familiars). Mantenen la seva màgia tendra, saben atendre la canalla que balla, canta, gateja, mira i, sobretot, respira un univers desconegut que li és molt captivador.”

Jordi Bordes